http://www.kgfcsupport.se/

Valutor:
Din kundkorg: 0 Delsumma:SEK0

Prisvärd Män ASICS Gel Svart; Blå 6BUjzfBF

  • 2988 antal i lager

Vänligen välj:

SEK1,462  SEK579
Spara: 60% mindre

Qty:
Asics

ASICS Gel-GAME 7 Tennis ShoesASICS Gel-Game 7 tennisskor är designade för dragkraft och hållbarhet på domstolen. Dessa skor är bekväma och andas på framfoten för snabb, laterala rörelser.


Övre


En stödjande övre innebär trygghet genom hårda laterala rörelser och snabb pivoterna; minska i-sko slirning och minimera risken för vristskada. Mesh ventiler skall omsluta fötterna andas komfort. Dessa luftiga element öka luftflödet; att skapa en bättre och hälsosammare miljö för dina fötter att frodas i. Mesh främjar också effektiv fukthantering genom fuktspridande bort ansamling av överskjutande svett och fukt att lämna dig sval, torr och bekväm som du strävar efter för bästa resultat och prestanda. En PGuard sveper in tårna för ökad hållbarhet och skydd från tå dra.


Framfoten GEL


GEL dämpning systemet bygger på en speciell typ av silikon och är placerad i framfoten till leverans studsa tillbaka och stötdämpning; skonar lederna du volley och lob, och hoppa och landa på oförsonliga ytor, möjliggör smidiga övergångar och rörligheten i flera plan.


Yttersula


En icke-märkning, solid gummisula avslutar Game 7 skon, leverera bättre grepp på olika domstolen ytor. Med hållbarhet och grepp gör att du kan göra korta, skarpa rörelser utan påfrestning på kroppen, och låta en fullständig, obegränsad rörelseomfång i alla riktningar. Skon har också en utriggare yttersula. Detta är där yttersulan sticker ut från framfoten, ger skon en bredare plattform för att hjälpa brace du som du skär i olika riktningar.


 
RSS produkt Feed :: Prisvärd Män ASICS Gel Svart; Blå 6BUjzfBF Copyright © 2019 http://www.kgfcsupport.se/